ESU 31042 Dieseltriebwagen Baureihe VT 62 904 der DB


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ESVAL modellllerLER 1959 Pegaso Z -102 Spider av Serra röd 1 43 - begränsad Edition

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ESU 31092 DIESELLOK BR 245 röd der DB DIGITAL LOK SUND RAUCH AC DC WM766
ET Förlaga 1 35 \35;E35284 MA1 AIM, Detaljuppsättning av MA1 TUSK för mäng modellllerlerl TS -032

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEtagere Biscotti e Praline Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ETRAKER FRÅN 2007 varm HUSET FÖR 10 -bilS
Ett fiskeprice slott nytt i förseglad låda Herregud

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ESU 31232 Diesellok BR 294 DB AG DC AC Digital Sound H0

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ESU 31418 Diesellok V60 BR 362 DGT DC AC Digital Sound H0

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ett gott leende Takeyashiki Jizai Okimono Horse KT -008 Action FigurEtt mästerverk av stjärnkräm Walmkonst AFA 90vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ESU 36217 G 65533;smolk,65533,terwagsten Kesselwagen Deutz Aral Esso Shell 3x H0
Ett snabbt beslut, fri frakt Saitama begränsad Tokyo begränsad japan begränsad GUNS

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ett stycke Portrait.Of.Pirates P.O.P begränsad Edition Bkonstolomeo Excelleo modellllerler

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ETT 12 samlaive - THOR RAGNAROK Figur Mezco
Esu 51801 Pezzi Switchpilot Estensione, 4x Uscita a Rel Front 65533;6553333; Nuovo Conf. Orig.
Eucalyptus I av Steven N. Meyers, Framad Print konst - 34cm x 34cm.Konst Amanti

På tisdagen godkände ministerrådetEUROFIght TYPHOON modellllerL flygagaGPLAN 1 100 skala 2008 RAF ROYAL AIR F2 K8European Scientific Smkonst Globe äventyr SG268R - Interactive Smkonst Globe with PenEvan Moor bok Daily Reading Compression - kvalitet 3 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Evangelion Mini Disspela Figure Pull Side samling Vol 2 Furukonpjapan importeraeraera
Evel Knievel Deluxe Dare Devil Stunt Set Factory förseglad 2005 Ideal

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEventids Booster låda (ENGELSH) FACTORY SEAL BRAND NY MAGISK MTG ABUspel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ESU 54599 Loke Sound V4.0 XL Multi Pin Terminals, I och G - profiler