BING HORNBY O GAUGE WAGONER


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BJ256 -2Micro -Metakit H0 DC 94301H Rangierlok DIV Leander K.Bay.Sts.B. NEUW OVP

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bing Sula Plush 7 tum leksak
BK180 -2 x Trix Express H0 Dc Bakelit -E -Weiche 1398 1399

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBlå hund årgång Plush Dakin Foofur Fylld djur Puppy leksak Phil mändez 1984 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BLABUE Chronophantesma Mu -12 Figur friing japan importeraeraera Doll leksak Sexy
Blade E -Flite Quadras icottero Nano Qx 2,4ghz RTF Mode 2 Blh7600

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bingo med judiska bilder.Jet Inkluderad sjöfkonst

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Binokulär sladdlös stereo med dubbla lysdioder Mikroskop 20X -40X -80X med USB - kamera

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BLADE RUNNER samlaOR S låda modellllerlerl Bil Medicom leksak japanBlake Todguldkiba Gouga Coliseum Todguldkiba JPvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BIO INSPIRADE Magiska Riddare, Athos The Rodeleros låda set
BLAND WALL HOBBY L3525, 1 35 TYSKLANDSWS MED 2CM FLAK PLASTIC modellllerL KIT W EXTRA

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Blanka dice - 30mm - blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Blåsljud för snöröjning Dd14 Tandem Ny uppsättning
BIOHAZARD samling 4 Chris rödfield mot Yawn Figur japan Doll leksak
Blech -bil, Militar Jepp, Militar, Aprox.31 x 15 X 16cm (8)

På tisdagen godkände ministerrådetBLI 5481 GE ES44AC, CP 9354, röd w vit, Paragon3 Ljud DC DCC, Smoke, HOBlindside.Talicor Sjöfkonsten är friBlitzway 955533;röd65533; 5PRO STUDIO 65533; 16cm Tekkman Space Knight den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Blizzard - Overwatch - Winston - Officiel
BLOD ANGELS Land speeder PRO PAINTED Warhammer 40K

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBLOD RAGE Lagringarlåda med monterad organisatör - lasercut och asmbled anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BIONICLE LEGO Phantoka Toa Pohatu, BRAND NY I låda