Bil Ford 1 A Sport årgång Antique T 12 Förlaga 24 Classic 43 Metal 18


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Billiken Shokai Ultraq Gomes Real Kit de modellllerlerismo Serie Fes 38 Limitatado Jap 65533;oss

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bil Ford 1 årgång Antique T Sport GT 12 1930 1940 Metal modellllerler 18
Billing HMS Bounty modellllerler Ship Kit skala 1 50 5708964004922

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBilly handmade dockhus kit Naniwa of powder Kadoya kit skewersjapan importeraera Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bilmodellllerl bilkonst 1 18 Lola Aston Mkonstin LMP1 2009 SMÅ GIFT NY
Bilmodellllerl för Gran Santana (orange) 1 18 SMÅ GIFT Herregud Herregud

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bil syst 65533;samfret d 65533; samfret d 65533; marrage camion -HO -1 87 -FALLER 161505

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bil värld Ghostbussters race setet \DA35;SRS260

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bilmodellllerl Ford New Mondeo 2017 1 18 (vit) SMÅ GIFT Herregud Herregud Herregud Herregud Bilmodellllerl Keng Fai WMOTORS Lykan HyperpSport 1 18 (blå) SMÅ GIFT Herregud vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bilar 2 spelasets ljusning Mcdrottning Pit Crew Exklusiv PVC Figur Set
Bilmodellllerl Nästan Real Land Rover Range Rover Range Rover 1970 -1 18 (blå) SMÅ GIFT Herregud

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bilsätet Ice 3 1st Cl. NS Db Ag Ep5 Pantograf Piko 57692 H0

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Binaltech BT -05 Dead End Dodge Viper bilozezeria i metallo - transformers
Bilar 3 Nästa Gen Piston Cup Racers Conrad Camber tärningskast bil [Shiny Wax]
Bino 50 x 36 x 40 cm 2 Golv träen Parkering leksak (Multi -färg)

På tisdagen godkände ministerrådetBIONICLE LEGO Phantoka Toa Pohatu, BRAND NY I lådaBishoujo stjärnornas krig mara jadeBitar och bitar 500 pusselbitarna för vuxna Julhälsningar Quilt leksak den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
bisarr 1 43 –BZ65 COOPER T39 LE MANS 1955
bisarr Doodle Bug Diamond T Tanker 1934 1 43 B1052

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBjörnar mot barn Ett kortspel från skaparna av explosiva katter anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bilar FPR05 Fordon, flerfärg