BBURAGO 3010 LANCIA AURELIA B24 SPIDER 1955 - METALLIC 1 18 {EXCELLENT IN låda


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Beanie bebis Prance with tags,PE Pellets Original 97

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bburago 43210 Förlaga till fordonsstreet Classics 1 32 skala Assorted
Bearbetad plast brandbils bästa årgång

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBeast Kingdom EAA -079 9 65533;65533; 65533;;Mini Figur leksaker The Avengers 4 Final slåss Thanos Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Beast X -män konstFX Kotobukiya Staty förundras Now 1 10 skala
Beauty and the Beast Mezco leksakz Living Dead Dolls (Skrämmande Tales samling)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bburago B18 -26304 1 24 skala A Ferrari 360 Challenge Detaljerad modellllerl

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bburago Braccio & Gotz (Italien) blå Porsche 911 bilrera Cabriolet 1994 B &G 1 18

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bebisar som byter kortBee Wong Fortune Panda Original Edition 15cm sofubi av Adfunturevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BBURAGO BURAGO 113 DATUSUN 240Z 240 Z blå MINT lådaED
Beerus, Universum 7 Divine Vanquisher - TB1 -030 - särskild Sällsynt Nära Mint

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Befälhavare för dropzone - motståndsarmén

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Befälhavare för Stjärnornas krig Bly konstFX
BBURAGO Die Cast modellllerler Porsche Gt3 Strasse 97 - 40 -12040
Befria Nendguldid 913 Reborn Kioya Hibari Figur NY från japan

På tisdagen godkände ministerrådetBEGRÄNSAD EDISEringarRAR USSR MOSKVITCH IH1500 modellllerL A12 OLYMPIC spel MOSCOW 80Begränsad ny DX Masked Rider Chronicle Stop Ride Spelare version Eguzeido serBegränsad upplaga Rx -78 -2 Gundam Ver.Anim figur den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
BEGRÄNSAD UTGIVNING Shopkins Shoppet Wild Style RANBOW SPARKLE Unicorns stam
Behold Trophy Plaque (Dungeons och drakes) Nya miniatyr för D &D som förseglats

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBeitle Squadron Gao Ranger Gå med i Beauty DX Gaonite Action Figur F S anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bburago Ferrari 84 Testjärnaossa 1 18 w ITALIA 90 Kroppssuppleant