BACHMANN HO skala 1 87 4 -4 -0 AM DCC NCRR W LOADB52706


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BACHMANN N skala 2 -8 -0 DCC UPPB51352

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BACHMANN HO skala 1 87 4 -6 -2 PACIFIK SANTA FEB52803
Bachmann N skala Locomotive Baltimore och Ohio

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBachmann On30 27495 gul with brun Roof and Ends - Reefer - Data Only Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bachmann OO Gage 31 -586 klass 70 Diesel 7003 Freightliner
BACHMANN OO GAUGE BR HERRE NELSON KLASS 4 -6 -0 TEN LOCO 30865 SIR JOHN HAWKINS

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BACHMANN HO skala 1 87 FALLS JUNCTIONS SCHWERB35113

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BACHMANN HO skala 1 87 GS4 -8 -4 DCC SUND SPB53101

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bachmann PLUS Great Northern EMD GP35 Diesel 11509Bachmann Royal Mail TPO setvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
BACHMANN HO skala 1 87 RS3 DCC SND CPB63902
Bachmann Scenocraft Timber och Stone Signal låda ref 44 -0042

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bachmann Spectrum Fn3 skala (1 20.3) låda bil - söderern Pacific

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bachmann Spectrum Norfolk och Western Lot av 7 Passagerarbilar
Bachmann HO skala 6602 Erie - NS Heritage - SD70ACe - DCC Sound Value
Bachmann The Midland förundras oo skala Electric Train Set

På tisdagen godkände ministerrådetBachmann Trains H O Thomas Tank Motor Oliver med Rörande ögon 58815Bachmann USRA 0 -6 -0 Tender Smoke PRR HO 50615-BACHMANN.HO Gage.EMD SD40 -2 Diesellokomotiv.Nordfolk och södern.6704 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Både Legacy drake Dagger och Saba Svärd Mäktiga Morfin Power Rangers MMPR Cosspela
BAF Sentinel X - män 100% Fullständig

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBaka to Test to Shokanju Kinoshita Hideyoshi & Shokanju 1 7 PVC Figur anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bachmann HO skala EMD GP38 -2 Locomotive (DCC) BNSF (orange grön)